Občianske združenie AQUATICS Nitra bolo založené v marci v roku 2013. Doposiaľ klub aktívne podporuje rozvoj súťažného plávania v Nitre v žiackych kategóriách. Snaží sa o navrátenie nitrianskych plavcov späť do hry, ako tomu bývalo kedysi. Prvé perličky už máme za sebou. Môžeme sa pochváliť aj umiestnením na stupnoch víťazov na Majstrovstvách Slovenska.

Našim hlavným cieľom  je v prvom rade vychovávať novú generáciu k disciplíne, slušnému správaniu a rozvoju osobnosti, ktorí si vážia jeden druhého a pomáhajú si navzájom vyrásť a zlepšiť sa. Sme jeden tím a nejde vždy len o metre, čas a ako poraziť toho druhého. Každý jeden sme iný, individuálny. Dáme priestor každému, kto má záujem a myslí to vážne. Budeme mu pomáhať, aby dosiahol  svoje maximum a svoj najlepší výkon tak, aby pritom nepošliapal výkony svojich spoluplavcov. Vrchol je  tenký a špicatý a ľahko sa z neho spadne, keď nemáte pod sebou kamarátov, ktorí vás  budú ochotní tam podržať.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

OZNAM !!!

POČAS LETNÝCH PRÁZDNIN plavecké tréningy NEBUDÚ. S plaveckým klubom sa opäť stretneme 4.9.2023 podľa rozvrhu.

Ďakujem za porozumenie a prajem prijemné prežitie letných prázdnin.

Miro Ábel

Burza

PLUTVY / BURZA - Prosíme všetkých rodičov a deti, aby ste si doma pozreli aktuálny stav plutiev (veľkosť plutiev, či už nie sú náhodou malé). Ak sú malé, prineste ich trénerovi na výmenu.
Dakujeme.
GO AN !!!